Како да купам

  1. Изберете производ кој ви се допаѓа и кликнете на “додади во кошничкa”. Можете да додавате колку сакате производи во вашата кошничка.
  2. Во горниот десен агол можете да прегледате што сè имате во вашата кошничка. За да го сторите тоа, кликнете на “кошничка”.
  3. Доколку сè ви изгледа во ред на страницата “Вашата кошничка” кликнете на “продолжи кон наплата”.
  4. Во оваа страница пополнувате ваши детали за нарачката (име, презиме и адреса за достава).

Доколку ја изберете опцијата 1: “Плаќање при достава” плаќањето можете да го извршите при достава на производот (во моментот кога ќе биде доставен до вас). Вашата нарачка ја потврдувате со кликнување на “направи нарачка”.

Доколку ја изберете опцијата 2: “Плаќање со платежна картичка”, со кликнување на “направи нарачка” ќе бидете префрлени на веб-сајтот на NLB Banka (https://gateway.bankart.si/), каде што ја внесувате вашата картичка и ја потврдувате уплатата. Штом процесот се комплетира, ќе бидете вратени на веб сајтот на MacedoninaCorner.mk со потврдна порака, а истата ќе ја добиете и на вашиот e-mail.

  1. По ова, вашата нарачка е процесирана! Производот ќе биде доставен до вашата адреса во рок од 48 часа од процесирањето. Доколку се потребни дополнителни информации ќе ве контактираме телефонски. Ви благодариме!