Дигитален магнет Gulli

360,00 ден

димензија 8,5 х 5,5 цм

Спореди
10016. На залиха не се применув .

Опис

МАГИЧЕН МАГНЕТ GULLI кој ќе ги чува вашите спомени засекогаш
✔️Како функционира?
Многу едноставно, само допрете го магнетот со вашиот телефон или пак скенирајте го единствениот QR код на магнетот и следете ги едноставните чекори со кои ќе поставите фотографии кои ќе останат како спомени.
За овозможување на повеќе функции ќе ви биде понудено да ја инсталирате и апликацијата доколку сакате.
✔️Секој нареден купен магнет може да го креирате како подарок и со тоа кога некому ќе го подарите магнетот, лицата кому сте го подариле магнетот со само еден допир со телефон (без инсталирање на апликација) ќе можат да ги видат фотографиите кои сте ги поставиле како спомени на магнетот подарок.
✔️На магнетот може да се зачуваат до 40 фотографии.
✔️ Со инсталирање на апликацијата на вашиот телефон, добивате мапа од светот каде со секој нов купен GULLI магнет од нова дестинација која ќе ја посетите, ќе добиете нови 40 фотографии во вашата апликација и едноставен начин да се потсетите како сте си поминале кога сте патувале на таа дестинација

Осврти

Сè уште нема коментари

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават преглед.