Магнет изработен во филигран техника

300,00 ден

Спореди
На залиха не се применув , .

Опис

Пафта – традиционален украс од женска народна носија .

Изработена во филигранска техника од срмен конец во комбинација со позлата .

Димензија 10 х 7 цм

Осврти

Сè уште нема коментари

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават преглед.